Geplaatst: 3 september 2024

Ben je net afgestudeerd in accountancy en ben je klaar om de eerste stap te zetten als junior dossierbeheerder? Je eerste werkervaring is altijd spannend, maar met de juiste begeleiding en ondersteuning komt dit helemaal goed!

visual
visual
Eerste werkervaring

Junior dossierbeheerder bij Van Looy Accountants

Iedereen die bij Van Looy Accountants als junior dossierbeheerder start, wordt goed opgevangen! Er wordt een onboardingstraject opgesteld op jouw maat, gebaseerd op je studies en eventuele eerdere ervaringen tijdens stages of vakantiewerk. Op deze manier verloopt je opstart zo vlot als mogelijk!

Naast de persoonlijke onboarding krijg je ook een buddy toegewezen die je doorheen je eerste weken loodst. Vragen over kantoorafspraken of een vraag over het koffie apparaat? Je kan met al je vragen bij jouw buddy terecht!

Bij ons blijf je groeien

Opleiding en ontwikkeling

Een grote troef van Van Looy Accountants is dat we een eigen kantoorcoach hebben. Zij voorziet iedereen van interne opleidingen en een volledige begeleiding om je taken zo goed mogelijk uit te voeren.

Zijn er bepaalde skills of talenten die je graag verder wil ontwikkelen? Door individuele begeleiding blijf je zowel op persoonlijk als op professioneel vlak groeien.

IMG_4824
Volledig op jouw maat

Persoonlijk ontwikkelingsplan

We werken voor elke medewerker met een persoonlijk ontwikkelingsplan. In dit plan bekijk en noteer je samen met je buddy en de kantoorcoach wat je nog graag zou willen bereiken op korte of lange termijn. Op basis van dit plan weten jij én je leidinggevende welke richting je uit wil en wat je nodig hebt om dit te bereiken. Op deze manier kan je steeds aan je vaardigheden blijven werken of nieuwe vaardigheden ontwikkelen.

Onboarding bij boekhoudkantoor Van Looy Accountants Ekeren & Turnhout
visual
Van_Looy_Accountants_-9-

Word jij onze nieuwe Junior dossierbeheerder?

Ben je overtuigd dat onze aanpak voor je eerste werkervaring als junior dossierbeheerder voor jou de juiste is? Bekijk dan zeker het traject dat een dossierbeheerder aflegt bij ons.

Ontdek onze openstaande vacature voor Junior dossierbeheerder en solliciteer meteen online!

Lees meer over het traject van een dossierbeheerder Vacature junior dossierbeheerder